Kurpitsaa etsimässä

No se on peruspäärynä tässä terve!

Ajattelin esittäytyä teille nyt kun on halloween viikko ja liikkeellä on kaikenlaisia sittiäisiä ja sontiaisia. Olen siis ihan tavallinen Pertsa peruspäärynä, joka viettää ihan perusnormaalia päärynäelämää. Olen jo puolivuotias, mutta silti vielä elämäni vedossa oleva terhakka alfa hedelmä ja olen luonnollisestikin sinkku. *vink vink*

Asun tällä hetkellä Salon Klubitalolla. Minulla on siellä kiva yksiö ihan tuossa perunoiden naapurissa jääkaapissa. He ovat tosi mukavia, mutta jos voin näin meidän kesken sanoa, niin siinä kämpässä vaihtuu asukkaat aika tiuhaan tahtiin. Aina kun kurkkaan hedelmäpussini suusta ulos, niin johan siellä on joku uusi tuntematon peruna pyörimässä pussini juurella.

Harrastukset

Kun olin nuorempi ja asuin vielä päärynäpuussa, harrastin aktiivisesti liikuntaa. Minun lempilajini olikin riippuroikunta. Minusta oli hauska roikkua puusta, keinua tuulen mukana ja odottaa tiputtaako tuuli minut maahan vai ei. Se olikin aikamoinen extreme laji. Enää en uskaltaisi sitä harrastaa, sillä jos tipahtaisin, minusta tulisi ehtaa päärynäsosetta…ja sitähän me EMME halua, vai mitä?

Luonteeni

Luonteeltani minä muistutan paljon isääni, mutta niin kai se on, että päärynä ei kauas puusta putoa. Olen siis varsin seurallinen päärynä. Olen tottunut siihen, että ympärilläni on paljon porukkaa, olenhan kasvanut suurperheessä. Olen myös rauhaa rakastava tyyppi. Minusta on ihana lekotella pöydällä aurinkoisena päivänä. Harmi vaan, että tahdon kypsyn silloin nopeammin.

Olen myös varsin hedelmärakas persoona, vaikka omia pikku päärynöitä minulla ei vielä olekaan. Toivon kuitenkin saavani niitä vielä joskus, ehkäpä juuri sinun kanssasi. *vink vink* Jos sinulla kuitenkin on jo pikku hedelmiä, niin se ei haittaa, uskon että minusta tulisi hyvä bonuspäärynä. Perheesi kokokaan ei ole ongelma, voimme aina muuttaa isompaan hedelmäpussiin <3

Ulkonäkö

Ulkonäöltäni olen varsin kiinteänä säilynyt päärynä ja minulla onkin todella hyvännäköinen päärynävartalo. Olen myös väriltäni kauniin limen vihreä (katso kuvani). Minusta ei löydy myöskään lommoja tai mustuneita kohtia, en ole maahan pudonnut tai puusta karannut päärynä. Itse Klubitalon apukokki A on henkilökohtaisesti valinnut minut S-Marketin hedelmäosastolta. *niisk*

Hox hox!

Etsinkin nyt itselleni halloweentreffiseuraa! Minua kiinnostavat erityisesti kurpitsat, sillä ne ovat juuri nyt parhaimmillaan ja ovat muutenkin luonteeltaan varsin kypsiä tapauksia. Meillä voisikin olla paljon yhteistä, vaikka toinen onkin kasvanut puussa ja toinen on kotoisin pellosta.

Tiedän, että kurpitsat voivat olla luonteeltaan varsin äkäisiä varsinkin pyhäinpäivinä, kun ne kaiverretaan ontoiksi ja sisälle tuikataan tuli. Olen kuitenkin valmis ottamaan tämän riskin. Pidän kipakoista hedelmistä.  Pilaantuneet tai kitkerät yksilöt, kuten sitruunat, älkööt kuitenkaan vaivautuko.

Minusta olisikin mukava vanheta kanssasi yhdessä hedelmäpussissa, mutta muovirasiakin on ihan ookoo, kunhan se on ilmastoitu. Voisimme viettää siellä rauhallisia eläkepäiviä, kunnes mätänemme tai kunnes joku idiootti pistelee meidät poskeensa.

Pus pus sulle, ystävällisesti Pertsa

Hauskaa Halloweenia!

Teksti ja kuvat: Kikka von K

Jaa tämä kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on print

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *