Info

SALON KLUBITALON OHJEET 2.6.2020 ALKAEN

Toimintaa avataan jäsenille vaiheittain pikkuhiljaa 2.6.2020 alkaen.

Pääpaino on ulkotoiminnoissa ja Eklubitalossa sekä muissa sähköisissä välineissä.

Seuraavassa ohjeita jäsenille ja henkilökunnalle, jotta voimme jälleen turvallisesti ja pienin askelin suunnata kohti normaalimpaa toimintaa. Ohjeet varmasti tarkentuvat, kunhan nähdään, miten toiminta lähtee käyntiin tai suositukset muuttuvat.

Jos kuulut riskiryhmään, toivomme sinun miettivän tarkkaan osallistumista ja selvittävän hoitotaholtasi onko osallistuminen järkevää. Yli 70-vuotiaiden toivomme noudattavan Suomen hallituksen ohjeita. Jokaisella on vastuu itsestään, mutta myös muista tänä aikana.

Toimintaan osallistuvat sitoutuvat noudattamaan ohjeita!

TALON SISÄTILAT:

Talo on auki työpainotteiseen päivään osallistuville jäsenille 2.6. alkaen kahdessa osassa
klo 10-12 ja klo 13-15.

Talolle tullessa ja sieltä lähtiessä pestään ja desinfioidaan kädet! Käsien pesu mahdollisuus on eteisen WC:ssä. Jokainen myös siivoaa jälkensä huolella; pöydät, tuolit, näppäimistöt, hiiret eli kaiken mihin koskee.

Jokainen pyyhkii kaikki pinnat WC käyntinsä jälkeen! Käytössä on tuloaulan WC kaikilla.

Työpainotteisen päivän tehtävät tulevat edellisen viikon torstaina jakoon. (ensimmäisellä viikolla 1.6. maanantaina) Osallistuminen päivään tapahtuu soittamalla edellisenä päivänä Klubitalon infonumeroon 044 727 5150. Samana aamuna voi vielä tiedustella onko tilaa, koska sisätiloihin otetaan vain tietty määrä jäseniä ilmoittautumisjärjestyksessä. Tehtävät ovat nähtävillä Eklubitalon seinälllä, Salon Klubitalon facebook seinällä, Salon Klubitalon nettisivuilla. He, jotka eivät pääse nettiin saavat halutessaan tiedon puhelimitse tai viestillä.

Taidepuolelle täytyy myös ilmoittautua!

Talolla ei pääsääntöisesti valmisteta ruokaa. Joitakin poikkeuksia voi olla ja niistä tiedotetaan erikseen. Tällöin kiinnitämme hygieniaan erityistä huomiota.

Työ- ja opintoyksikön toiminta tapahtuu myös ajanvarauksella Jennin numeroon 044 727 5152. Kesäkuussa Jenni töissä tiistaisin ja keskiviikkoisin. Maanantaisin, torstaisin ja perjantaisin puhelimeen vastaa Saara, joka auttaa myös työ- ja opintoyksikön asioissa. Heinäkuussa Jenni paikalla ti-to Saara muina aikoina.

ULKOTOIMINTA:

Ulkotoimintaa järjestetään joka viikko. Jäsenten toiveita on kyselty ja niitä otetaan edelleen vastaan. Toimintaa on omalla pihalla, puistoissa ja pienillä retkillä. Retket ovat sellaisella etäisyydellä, että sinne pääsee kävellen tai pyörällä. Yhteisillä autokyydeillä matkustamista emme suosittele. Toiminnasta tiedotetaan samoilla kanavilla kuin sisätoiminnastakin. Ulkotoimintaan ilmoittaudutaan myös infon numeroon 044 727 5150!

EKLUBITALO JA TEAMS:

Toiminta verkossa jatkuu edelleen. Seuraamme ja päivitämme Facebook ryhmää, teemme mm. livelähetyksiä, niille, jotka eivät vielä halua/voi osallistua muuten. Teamsin kautta voi osallistua esimerkiksi lehden tekemiseen, tiistaikahvilaan, talokokoukseen jne. Apua Teamsin ja facebookin käyttöön saa henkilökunnalta, ole siis rohkeasti yhteydessä! Myös puhelimitse olemme edelleen yhteydessä ja meille päin voi myös soittaa.

YHTEISÖSSÄ ON VOIMAA JA YHTEISESTI SAADAAN TÄMÄKIN NS. UUSI NORMAALI TOIMIMAAN JOUSTAVAISESTI TOISIAMME TUKIEN 😊

TERVETULOA! T. Satu M, Satu L, Mervi, Jenni, Joonas ja Saara