Talokokous

Talokokous 5.9.2017

 1. Kokous avattiin ja todettiin päätäntävaltaiseksi
 2. Ilmoitustaulut ja paperitelineet: Jukka, Juho, Matti. Käsi- ja wc-paperitelineet, montako?: Lotta. Käsidesikoneet: hankitaan uudet, Mikko hoitaa. Ostetaan porakone, Mikke kyselee. Jokainen yksikönvastaava pakkaa oman työpisteensä. Kellari: Satu ja Jukka. Tavaroita saadaan alkaa siirtämään ensi viikolla, kun loppusiivoukset Sohvissa saadaan tehtyä.
 3. Palloiluryhmä. Palloiluryhmä on liikuntapainotteinen ryhmä kaikille klubilaisille. Ryhmää vetää jäsenvetoisesti Kiira ja hän ilmoittaa etukäteen mitä milloinkin ryhmässä tapahtuu. Halutessasi voit saada ryhmän toiminnasta tekstiviestin. Tarkoituksena on harjoitella vaihtelevasti kahta eri lajia aina keskiviikkoisin seurakunnan liikuntasalissa klo 14-15. Ryhmä on tällä hetkellä ainoa puhtaasti jäsenvetoinen ryhmämme ja siksi meille arvokas. Toivomme runsasta osallistumista. Ryhmän toimintaa arvioidaan seuraavan kerran joulukuun lopussa.
 4. Kokous päätettiin.

Talokokous 24.8.2017

 1. Kokous avattiin ja todettiin päätäntävaltaiseksi
 2. Osallistumme Mielenterveysmessuille ti 21.11.2017 Helsingissä. Varattu FinnFamin järjestämälle matkalle 15 matkapaikkaa. Klubitalo maksaa matkan omavastuun 10€, jokainen vastaa omista ruokailu ym. kuluista. Viimeinen ilmoittautumispäivä to 9.11.2017.
 3. Työttömien liikuntatapahtumat Kunnon torstait alkavat to 24.8 12-14 klo 12-14 Salohallissa. Lämpimästi tervetuloa!
 4. Salon MT/päihde järjestöt on kutsuttu kokoon ja klubitalolta odotetaan myös jäsenedustusta Arjan kanssa. Raadin tarkoituksena on saada esiin Salossa toimivia kuntoutuspalveluja ja asiakkaiden ääni. Asioita on tarkoitus viedä eteenpäin ja mahdollisuuksien mukaan korjata/kehittää/toteuttaa ehdotuksia. Raadin pöytäkirjat ovat luettavissa respassa. Tiina ilmoitti halukkuutensa jäsenedustukseen.
 5. Matkat klubitalolle. Linja-auto kustannukset ovat nousseet kovasti ja se on osaltaan vaikuttanut jäsenten klubilla käynteihin. Päätettiin, että luottamustehtäviin osallistuvien jäsenten kulut korvataan heidän osallistuessa kokouksiin. Näitä luottamustehtäviä ovat mm. taideprojektin ohjausryhmä, hallituksen kokous, klubin edustus- ja luottamustilaisuudet. Korvaus maksetaan kuittia vastaan
 6. Esitteiden muokkaus. Satu, Jenni ja mediamajalaiset muokkaavat
 7. Sohvissa on mahdollisuus maalata seiniä, mietittiin kalusteiden riittävyyttä. FinnFamilta olemme saaneet lahjoituksena kauniin empire-tyylisen sohvaryhmän
 8. Kokous päätettiin

Talokokous TIISTAI  8.8.   KLO  13

 1. SÄÄSTÖKASSA: Tallinnan matkalla olleet olivat  reissusta  innoissaan  ja  keskusteltiin  ensivuoden  reissua varten säästämisestä etukäteen.
 2. LEIRISALO: Ilmoittautuminen ma 28.8. mennessä, ruuan omavastuu on 15,00€ ja siihen sisältyy 2x lounas, 1x päivällinen, 1x aamiainen, 3x kahvi ja leivonnainen. Mikäli osallistuu vain ensimmäiseen päivään ja nauttii kanssamme lounaan ja päiväkahvin omavastuu on 5,00€. Reissua järjestelemään on perustettu työryhmä.
 3. ILTATOIMINTATYÖRYHMÄ: Ryhmä valittu ja syyskauden ohjelmaa aloitetaan työstämään.
 4. IKEA-REISSU: Ikea reissuun palaamme muuton jälkeen.
 5. KULUNUT KESÄ: Jäsenet ovat tyytyväisiä kesän aukioloihin. Koettiin, että klubi on ollut riittävän usein ja riittävän pitkän aikaa auki kesällä 2017.
 6. MUUT ASIAT: Syyskaudella 2017 liikuntapainotteinen toiminta jakautuu niin, että keskiviikkoisin on palloiluryhmä ja siihen pyritään vuokraamaan tila seurakunnalta ja perjantaisin on Salo-hallilla on kuntosalivuoro klo 13.30-14.30.
 7. Kokous päätettiin.