Tule bloggaajaksi klubille!

Oletko koskaan miettinyt oman blogin perustamista? Sekin on nimittäin harrastus, jolla saa ajan mukavasti kulumaan. Meidän klubillakin on ihan oma blogi, joka löytyy Salon Klubitalon kotisivuilta. Tämä blogi kaipaisikin nyt innokkaita tekijöitä, miksi se et voisi olla juuri sinä?

Jos olet kiinnostunut bloggaamisesta, mutta sinulla ei ole omaa tietokonetta tai nettiä, tämä klubitalon blogi on hyvä paikka aloittaa bloggaaminen. Blogimme on käytettävissäsi.

Klubilta löytyvät hyvät laitteet blogin pitämistä varten. Meillä on tietokone, nettiyhteys ja hyvät kamerat kuvien ottamista varten. Meillä on myös skanneri, jos haluat julkaista blogissamme vaikka piirtämäsi sarjakuvan.

Blogiimme ovat tervetulleita kaikki jutut, tarinat, runot, piirustukset ja valokuvat, mitä vain haluat blogissamme julkaista. Kaiken tämän voi tehdä nimettömänä tai kuten blogimaailmassa on tapana, nimimerkillä. Voit blogata säännöllisesti tai silloin tällöin, silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Blogimme on hyvän mielen blogi. Kun kirjoitat tai piirrät blogiin jotain, noudatathan hyvää tapaa, emme loukkaa blogissamme toisia emmekä julkaise asiattomia materiaaleja.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä respaan tai Satuun, niin aloitetaan bloggaaminen! (Yhteystiedot)

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.